Alicante Turibus

Alicante Turibus
Een van de gemakkelijkste manieren om de mooie stad Alicante te leren kennen is op Alicante’s eigen toeristische bus. De Alicante toeristische bus is Gestart in 2007, de Alicante Turibus is ook geweldig om zoveel mogelijk van deze prachtige stad tijdens uw verblijf te kunnen zien.

Alicante Turibus – attracties In Alicante
De Alicante Turibus rijdt om de 60 minuten, het is de gemakkelijkste manier om iets te weten te komen van Alicante. Met de Alicante Turibus kunt u in- en uitstappen zo vaak als u wilt. Tijdens de dag kunt u zelf zien wat deze prachtige stad Alicante u te bieden heeft!

Prijzen van de Alicante Turibus-Alicante toeristische Bus
Met de volledige dag prijzen van slechts €5 voor kinderen (4-12 jaar) en €10 voor volwassenen (€7 voor gepensioneerden) is de Turibus Alicante een zeer voordelige en effectieve manier om te ontdekken Alicante allemaal te bieden heeft aan de mensen die op vakantie zijn in of nabij Alicante. De Alicante Turibus 7 dagen per week (vanaf 1 juni – 30 september) rijdt van
10:00-19: 00 en 6 dagen per week (dinsdag tot zondag) vanaf eind maart – mei van 10: 00-18: 00 en opnieuw van eind September tot begin december.

Alicante Turibus stopt-Alicante toeristische Bus
De Turibus Alicante heeft 10 haltes in Alicante, zodat de bezoeker op de verschillende punten die van belang zijn in Alicante kunnen uitstappen en ook weer instappen. De belangrijke punten zijn:

Plaza Puerta del Mar in Alicante
Gelegen naast een van de beste stranden in Alicante, is Postiguet, waar de eerste stop is voor de Turibus van Alicante.

MARQ – het Archeologische Museum in Alicante
Het beroemde Archeologisch Museum in Alicante herbergt vele tentoonstellingen en catalogi van de uitgestrekte en gevarieerde geschiedenis van Alicante.

Santa Barbara Castle-Alicante
Alicante’s meest beroemde kasteel dat de skyline domineert van Alicante en is een van Europa’s grootste middeleeuwse vestingen en volledig betrekking heeft op de top van de Mount Benacantil

Centrale markt-Alicante
Terug op de bus naar de Mercado Central, of de centrale markt in Alicante dit gebouw bestaat uit twee enorme verdiepingen. Dit is een typisch Spaanse markt waar het barst van de streekproducten. Vis en vlees op één verdieping en fruit en groenten op de andere, het is ook voorzien van airconditioning tijdens de hete zomers in Alicante! Bovendien, is achter de Mercado Central in Alicante een casual pleintje vol bloem verkopers-een ideale plek om te rusten, een koffie te nemen en mensen te kijken!

Plaza de los Luceros-Alicante
Het Plaza de los Luceros is een van de beroemdste pleinen van Alicante. De plaza met een dramatische fontein als middelpunt, ontworpen door Daniel Banuls, bevat vier witte paarden en is prachtig verlicht als de avond valt in Alicante.

Avda Frederico Soto. El Corte Ingles-Alican
El Corte Ingles is de enige warenhuisketen van Spanje, en als zodanig een bezoek waard. De El Corte Ingles op de Avda Frederico Soto heeft 7 verdiepingen en verkopen elektronica, badkamermeubilair, lampen, meubilair, slaapkamers, handdoeken, enz,

Avda Maisonnave. El Corte Ingles-Alicante
Deze tak van El Corte Ingles heeft 10 verdiepingen en verkopen kleding, mode, baby uitrusting, juwelen, reizen en sportuitrusting en herbergt een gigantische supermarkt op de benedenverdieping.

Avda Oscar Espla
Een andere grote laan in Alicante voor winkelen is de Avda Oscr Espla na het winkelen kunt u daar genieten van de lunch in een van de vele café’s en restaurants in de heerlijke zon van Alicante.

Avda Conde Vallellano
Een andere super avenue in Alicante voor een wandeling is Avda Conde Vallellano, op bezoek bij de verschillende winkels of voor een plek voor de lunch.

Cruise Port-Alicante
De laatste stop van de Turibus in Alicante is in de Cruise haven terug in de buurt van Alicante Marina en Postiguet strand. Alicante is steeds meer en meer populair als een stop of poort voor cruise schepen.
Dus wanneer u op vakantie bent in Alicante, dan kunt u de Alicante Turibus gebruiken om te bekijken wat Alicante te bieden heeft!