Boek uw zomervakantie bij Novadesta Rentals in Gran Alacant, Santa Pola in Spanje

Novadesta Rentals is er voor u om deze zomer te genieten in Spanje

Bent u de regen en de koude temperaturen ook zat? Dan kan Novadesta Rentals u helpen aan een goede bestemming voor deze zomer. Genieten aan de stranden van de Costa Blanca, Regio Alicante. Het is er lekker zonnig en de temperaturen zijn er heerlijk. De ideale plek om te liggen zonnebaden, te genieten van een strandvakantie, lekker te zwemmen in zee en zwembad en heerlijk ontspannen, dat is geen enkel probleem. Maak kennis met het rustige dagelijks leven in Spanje, waar genieten voorop staat. Genieten op een terrasje met wijn en tapas.

Novadesta Rentals biedt u te huur aan voor uw zomervakantie prachtige villa’s met privé zwembad, duplexen en appartementen met gemeenschappelijke zwembaden. De woningen zijn gelegen in Gran Alacant nabij Santa Pola, Alicante. De woningen staan op verschillende urbanisaties o.a. Novamar, Monte y Mar, Puerto Marino, El Faro, Monte Faro, Costa Hispania, Mediteraneo. Het mooie Carabassi strand is op 800 meter. Het vliegveld El-Atet ligt op 10 km van de woningen dus met 2,5 uur vliegen bent u in Spanje voor een heerlijke zonbestemming voor uw zomervakantie

Vakantiehuizen met zwembad

Genieten in luxe, dat is een vakantiehuis met zwembad. Een boek lezen op de strandstoel, zwemmen en spelen in het zwembad met volop privacy in de tuin. Daarom kiest u voor een vakantiehuis met privézwembad. Er zijn natuurlijk ook vakantiehuizen met een gemeenschappelijk zwembad en die zijn ook ideaal voor een heerlijke vakantie, het zwembad is vaak wat groter en biedt meer mogelijkheden om een baantje te trekken en de kinderen kunnen naar hartenlust in het water spelen met hun vakantievriendjes.

Villa, referentienummer 89, 6 pers. met privé zwembad
http://www.novadesta.com/blog/monte-y-mar-gran-alacant-santa-pola-15/

Villa, referentienummer 11, 6 pers. met privé zwembad
http://www.novadesta.com/nl/blog/monte-y-mar-gran-alacant-santa-pola/

Villa, referentienummer 134, 4 pers. met privé zwembad
http://www.novadesta.com/nl/blog/monte-y-mar-gran-alacant-santa-pola-5/

Villa, referentienummer 59, 6 pers. met privé zwembad
http://www.novadesta.com/nl/blog/monte-y-mar-gran-alacant-santa-pola-13/

Duplex referentienummer 45, 6 pers. met gemeenschappelijk zwembad
http://www.novadesta.com/blog/novamar-3-gran-alacant-santa-pola-13/