Brussels Airlines vliegt dit najaar ook op Alicante

Brussels Airlines vliegt dit najaar ook op Alicante

Vanaf 26 oktober vliegt Brussels Airlines naar Alicante. De toegangspoort tot de populaire Costa Blanca met talrijke vakantieoorden zoals Benidorm, Calpe, Denia en Torrevieja, wordt door Brussels Airlines op woensdag en zaterdag rechtstreeks verbonden met Brussels Airport.

De Spaanse Costa Blanca is dankzij het fantastische klimaat, de uitgebreide toeristische infrastructuur en de prachtige kustlijn het hele jaar door een geliefde vakantiebestemming. De Belgen zijn na de Britten en de Nederlanders de derde grootste bezoekersgroep. Ze logeren er in hotels of verblijven in A�A�n van de vele appartementen en vakantiewoningen.

Alicante wordt de vijfde lijnbestemming van Brussels Airlines in Spanje en vervolledigt het bestaande dagelijkse vluchtaanbod naar Barcelona, Madrid, Malaga en Bilbao.

a�?Dankzij de lancering van Alicante bieden we de Brussels Airlines passagiers nu comfortabele reismogelijkheden naar de twee belangrijkste vakantieregioa��s op het Spaanse vasteland: de Costa Blanca via Alicante en de Costa Del Sol/AndalousiA� via Malagaa�?, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx. a�?Met Alicante, een topbestemmming op de Belgische reismarkt, breiden we ons bestaande aanbod naar zonbestemmingen verder uit.

Wie op vakantie wil naar het Zuiden komt bij Brussels Airlines zeker aan zijn trekken dankzij ons vluchtaanbod naar Palermo, Catania, Lamezia Terme, VenetiA�, Napels, Firenze, Lissabon, Malaga, Barcelona, Tel Aviv, Marrakech, Agadir, Nice, Marseille en nu dus ook Alicante.a�?

De vluchtdagen zijn woensdag en zaterdag, met telkens een vroege namiddagvertrek vanuit Brussels Airport en late namiddagvertrek vanuit de luchthaven van Alicante. Deze vluchturen laten goede connecties toe met andere Europese bestemmingen uit het Brussels Airlines netwerk.