Woning kopen in Spanje, wellicht nu het moment!

Vis niet achter het net!
Hoewel de berichten in de media waarschijnlijk een ander beeld geven en de economische situatie van Spanje het zwaar te verduren heeft, is het juist nú zeer interessant om een Spaanse woning aan te kopen. Als u plannen hebt om te investeren in een eigen plek onder de Spaanse zon, dan is hét meest ideale moment wel aangebroken…

Aantrekkelijke prijzenZoals u weet, zijn er sinds het begin van de crisis heel veel woningen op de Spaanse huizenmarkt bijgekomen. Deze woningen worden, hetzij vrijwillig dan wel gedwongen, te koop aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Alles is echter niet goud wat er blinkt. Staart u zich niet blind op een lage prijs, want anders wordt goedkoop alsnog duurkoop.

De lagere prijzen bieden goede perspectieven. Meer dan ooit doen zich kansen voor om relatief goedkoop onroerend goed aan te schaffen. Vastgoedinvesteringen zijn altijd investeringen voor de lange termijn. Uiteindelijk zullen de prijzen, ook in de gebieden waar het nu moeilijk gaat, weer stijgen. Wie dan goedkoop vastgoed heeft aangeschaft, kan dan behoorlijk winst maken. Het is alleen moeilijk te voorspellen hoe de huizenprijzen zich zullen gaan ontwikkelen en wanneer het juiste moment om te kopen is aangebroken. Wellicht is dat moment nu…!

Wacht niet te lang! Als u plannen heeft om te investeren in een Spaanse woning aan de Costa Blanca en u wilt daarbij inspelen op de lagere prijzen die op dit moment gelden, wacht dan niet te lang. Interessante en goede woningen behouden hun waarde en afwachten op een verdere daling heeft zodoende geen zin. Laat u goed informeren, zodat uw investering een garantie biedt voor een mooi rendement in de toekomst.

Costa BlancaNovadesta bied u zeer mooie woningen te koop aan in Gran Alacant nabij Santa Pola, Alicante.
Deze woningen liggen op loopafstand van de zee en het schitterende Carabassi strand en vergeet niet het mooie klimaat gedurende het hele jaar.. Het ligt op 10 autominuten van het vliegveld El Altet en 10 km vanaf de mooie stad Alicante. Alicante verrast zijn bezoekers met een levendig mengsel aan Spaanse cultuur, architectuur, geschiedenis en de levensstijl van zijn inwoners. Dit maakt deze regio tot een perfecte vakantiebestemming.

Novadesta richt zich op:
Verkoop van woningen (bestaand, nieuwbouw en grondstukken)
Beheer van uw woning
Verhuur van uw woning
Service verlening
Bouw en verbouwingen