Het Duitse airberlin houdt van 27 februari tot en met 4 maart een prijsactie met focus op Europese stedenroutes.

vrijdag, 28 februari 2014

Het Duitse airberlin houdt van 27 februari tot en met 4 maart een prijsactie met focus op Europese stedenroutes. Vanaf DA?sseldorf geldt het reclame-tarief van a�� 88 per retour naar Berlijn, Dresden, Hamburg, Milaan, MA?nchen, Nuerenberg, Stuttgart, Wenen en ZA?rich. Voor a�� 98 is een retour naar Barcelona, Kopenhagen, Londen en Nice geboekt, terwijl Alicante, Madrid en VenetiA� voor a�� 108 per retour verkrijgbaar zijn.

Het vervoer van ruimbagage tot 23 kilogram, handbagage tot acht kilogram en de service aan boord (snack, koffie/thee/softdrinks) zijn bij airberlin inclusief in de prijs. Door de lange boekingsperiode en reisperiode is de actie goed in te zetten voor reisorganisatiea��s en ZRAa��en. Travelproa��s boeken airberlin-vluchten via hun consolidator, de GDS of partner.airberlin.com.
Meivakantie
De meivakantie bestaat niet in Duitsland. Bij vertrek vanaf DA?sseldorf geldt in deze periode geen hoogseizoentarief! Ook De zomer- en herfstvakantie verlopen niet parallel met Duitsland. In 2014 hebben de Nederlandse regioa��s Midden en Zuid hier extra voordeel van in de laatste twee vakantieweken van augustus en gedurende de gehele herfstvakantie.

« volver