Vakantie in Gran Alacant (Santa Pola) Alicante

Ontdek alles dat Gran alacant en de omgeving te bieden heeft. Met een gemiddelde 320 dagen zon per jaar, is dit één van de zonnigste plekken van Europa. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur van 19,7 ° C en de watertemperatuur in de wintermaanden van rond de 17 ° C maken Gran Alacant het hele jaar rond een perfecte plek om vakantie te vieren. Geniet van het mooie weer en maakt lange vakantie in herfst en winter met ongelooflijke prijzen vanaf 2 maanden.
In Gran Alacant te Santa Pola bieden we u accommodaties in de beste wijken van Gran Alacant: NOVAMAR MONTE Y MAR COSTA HISPANIA MEDITERRANEO EL FARO GRAN VISTA LOS ARENALES BUSOT
Bij Novadesta Rentals willen wij graag vakantiewoningen van hoge kwaliteit aanbieden in dit prachtige deel van de Middellandse Zee. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van vakantiewoningen/verhuurorganisatie en staan graag klaar met advies, informatie en aanbevelingen om uw vakantie een succes te maken. Vanuit ons hoofdkantoor in Gran Alacant kunnen wij u helpen het appartement of huis te vinden wat aan uw eisen voldoet, of zelfs beter! Onze medewerkers in Gran Alacant zullen u ter plaatse van dienst zijn indien u vragen of problemen heeft tijdens uw vakantie in Gran Alacant.
Alicante beschikt over een groot aantal stranden, langs de meer dan 30km lange kust. Vanaf het strand San Juan tot Salador liggen er verschillende soorten stranden, van drukbezocht met vele voorzieningen tot ongerepte stranden.
Op het Carabassistrand in Gran Alacant kunt u genieten van zon, het goudkleurige zandstrand en een rustige zee. Buiten de lange stranden zijn er ook leuke kleine baaitjes die de moeite van het bezoeken waard zijn.

Wilt u meer weten? Op onze site vindt u toeristische informatie over onze vakantieappartementen en vakantiewoningen. Natuurlijk helpen wij u graag als u vragen heeft!