Overwinteren in Spanje

Santa Pola (Alicante) heeft A�A�n van de warmste klimaten van Spanje (Costa Blanca) en is daardoor uitermate geschikt voor overwinteraars. Met 320 dagen zon per jaar is het de perfecte plek om in de winter de warmte op te zoeken!

We hebben een aantal woningen die extra aantrekkelijk zijn voor wintergasten. Veel woningen liggen op loopafstand van de zee en strand. Kijk op onze internetsite www.novadesta.com hier vindt u meer informatie over deze woningen of stuur ons een email met uw vragen rentals@novadesta.com.

De regio heeft veel dorpen die nog erg authentiek Spaans zijn, alhoewel u er wel duidelijke internationale invloeden vindt. Zo vindt u Engelse en Nederlandse kroegen, zijn er diversen golfbanen in de omgeving die vooral in de winter veel worden bezocht door overwinteraars en zijn er restaurants met culinaire kunsten uit alle windrichtingen; Indias, Chinees, Engels, Spaans, Italiaans, noem het maar op.
Heeft u zin in een dagje Benidorm dan bent u er met de auto in 40 minuten. Ook kunt u met de trein langs de kust naar Benidorm.

U kunt heerlijk over de vele mooie stranden wandelen,
Bijna elke dag in de week is er wel ergens in de buurt een markt. De fruit en groente op deze markten zijn een lust voor het oog.

Novadesta heeft een kantoor met Nederlands/Duits/Spaans/Frans sprekende medewerkers. Dit kantoor staat in de omgeving van de huurwoningen. Dus heeft u problemen of moet u een arts bezoeken dan is Novadesta er 24 uur per dag voor u.
Bij Novadesta overwintert u heel voordelig in het zonnige Santa Pola (Alicante)
Een betere overwinterplaats is er niet!