Overwinteren bij Novadesta, Alicante, Gran Alacant, Busot, Costa Blanca, Spanje

Overwinteren in een vakantievilla van Novadesta Rentals bij Alicante, Costa Blanca, Spanje

Er kan geen twijfel over bestaan. Voor overwinteraars uit Noord-Europa is Spanje al sinds jaar en dag de belangrijkste overwinterbestemming. Tienduizenden overwinteraars uit Nederland, Belgie, Duitsland, Engeland en de Scandinavische landen trekken naar de Spaanse Costa’s. Maar ook gepensioneerde Spanjaarden hebben ontdekt, dat het ’s winters aan de costa’s veel aangenamer toeven is dan in het binnenland.

Spanje is geschikt voor elke overwinteraar. Jong, oud, gezond, ziek, kampeerders of appartement/hotelreizigers, voor elke categorie is er een interessant plekje te vinden.

Overwinteren aan de Costa Blanca, waar het met Kerst een graad of 20 kan zijn? Novadesta Rentals heeft diverse fraaie villa’s in haar verhuurportefeuille die voor langere tijd tijdens de winterperiode te boeken zijn. Dat kan een maand zijn, maar ook drie maanden of meer. De villa’s beschikken over de ruimte, luxe en comfort die vanzelfsprekend zijn voor onze vakantievilla’s. Ook de service en faciliteiten die Novadesta Rentals huurders biedt zijn in de wintermaanden aanwezig.

Maak uw overwinterplannen concreet
Wij helpen u graag uw overwinterplannen concreet te maken. Aan de hand van uw wensen en eisen kan Novadesta Rentals u villa’s aanbieden die hieraan voldoen. In overleg met u leveren wij zowel qua locatie als prijs maatwerk voor uw overwinterplannen.
Bespreek uw wensen met ons door ons te. bellen of te mailen, vermeld dan in ieder geval de gewenste tijdsperiode en tijdsduur. Zo kunnen wij een gerichte aanbieding maken.

WAT BELANGRIJK IS TE WETEN OVER UW ZIEKTEKOSTENVERZEKERING EN GEZONDHEIDSZORG IN HET BUITENLAND

Spanje heeft een goede publieke gezondheidszorg en een heel uitgebreide private gezondheidszorg, die in belangrijke mate is gespecialiseerd in de ‘oudere reiziger’, zeg maar: de overwinteraar. Omdat ook artsen graag genieten van de Spaanse zon, hebben zich een flink aantal buitenlandse huisartsen en specialisten in Spanje gevestigd. Het vinden van een Nederlands sprekende arts is daarom in de overwintergebieden niet moeilijk. Mensen die regelmatig medische zorg nodig hebben, kunnen heel goed in de omgeving van Alicante overwinteren. Zorg wel voor een adequate ziektekostenverzekering. Een kale Nederlandse zorgverzekering geeft alleen toegang tot de Spaanse publieke gezondheidszorg. Dus informeer voordat u gaat overwinteren eerst bij uw zieketekostenverzekering.

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken:
Telefonisch: +34 966 698 212
Via e-mail: rentals@novadesta.com

Novadesta Rentals helpt u graag de koude en natte winter door.