De Gran Alacant Toeristen trein

De Gran Alacant Toeristen trein
Naast de regelmatige busdienst heeft Gran Alacant haar eigen toeristische trein die rond rijdt in Gran Alacant!.

Al onze villa’s en appartementen in Gran Alacant liggen op loopafstand van een scala aan bars en restaurants. De toeristische trein geeft u de vrijheid om bij een maaltijd een paar drankjes te nuttigen en verschillende bars en restaurants te verkennen zonder te rijden of terug te moeten lopen naar uw vakantievilla in Gran Alacant!

Dit is ook goed nieuws: als u niet een auto wilt inhuren terwijl u op vakantie bent in Gran Alacant kunt U alles met de toeristische trein bereiken ook het strand en de supermarkten.

Waar stopt de Gran Alacant toeristische trein?
De toeristische trein van Gran Alacant stopt bij 12 verschillende punten, met inbegrip van het prachtige strand van Caravassi en het Gran Alacant commerciële centrum. De stopplaatsen zijn:

1. Gran Alacant Municipal Building
De trein begint bij het stadskantoor op Avenida Escandanavia (in de buurt van Altomar 2) tegenover Gran Vista, die een van de eerste urbanisaties in Gran Alacant was. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een woning huurt in Gran Alacant op Altomar 2 en Altomar 1

2. Avenida Mediterraneo, Gran Alacant
Vanaf hier rijdt de trein naar beneden op de Avenida Escandanavia de trein keert in de Avenida Mediterraneo voor het postkantoor. Daarna stopt de trein voor de Gran Alacant wekelijkse markt! Dit is ook uw dichtstbijzijnde stop als u een woning, villa of appartement in Gran Alacant of in de buurt van Calle Canarias, Victoria Playa, Camarcha Playa of Monte y Mar huurt.

3. Carabassi strand, Gran Alacant
De trein rijdt de heuvel af, met een prachtig panoramisch uitzicht op het Carabassi strand en Alicante, naar het Natuurpark El Clot De Galvany en, natuurlijk, het fantastische strand Carabassi! Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een appartement op Novamar 6 of 7 in Gran Alacant huurt.

4. Carabassi Complex, Gran Alacant
Van het strand gaat de trein naar het Carabassi-Complex in het lager gelegen Gran Alacant, waar u een scala aan bars en restaurants kunt vinden. Dit is de halte voor u als u een woning, appartement of villa huurt in de urbanisaties Mediterraneo, Novamar 4 of 5 of Avenida Polonia.

5. Gran Alacant School
De volgende halte in Gran Alacant met de toeristische trein is voor de school op de Avda. Noruega in Gran Alacant. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een villa, duplex of appartement huurt in Gran Alacant op Novamar 2 of 3

6. Vrijstaande villa’s In Gran Alacant (Monte y Mar lager)
De trein rijdt over de rotonde, terug naar het commerciële centrum er is een halte op de Avenida Noruega. Hier vindt u de Super Valu supermarkt en een scala aan restaurants en bars. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een villa huurt met privé zwembad in Gran Alacant.

7. Gran Alacant commerciële centrum
De volgende stop op Gran Alacant met de toeristische trein is het Gran Alacant commerciële centrum. Hier vindt u Aldi, Lidl, Consum en de Mercadona supermarkten, plus een aantal andere winkels en banken. Boven in het Gran Alacant commerciële centrum vind u een scala aan bars en restaurants. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een woning of appartement huurt op Puerto Marino in Gran Alacant.

8. Avenida del Mediterraneo, Gran Alacant
Vanaf het commerciële centrum rijdt de trein naar boven naar het bovenste gedelete van Gran Alacant, via Avenida del Mediterraneo naar het postkantoor bij de rotonde. Dit is de dichtstbijzijnde stop als u een villa huurt op Calle Holanda.

9. Santa Pola Park, Gran Alacant
De negende stop van de toeristische trein is hier op Avenida Escandanavia in de buurt van het postkantoor. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een appartement of woning huurt op Altamar 1 in Gran Alacant.

10. Calle Monte de Santa Pola, Gran Alacant
Bij de BBVA bank draait de trein rechtsaf naar de Calle Monte De Santa Pola. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een appartement of woning huurt op Altomar 2, in de buurt van het grote zwembad en de apotheek.

11. Calle Monte de Santa Pola, Gran Alacant
De trein rijdt dan verder langs Calle Monte de Santa Pola, naar het Resort Salvum, waar er een supermarkt Maxcoop en meer bars en restaurants zijn. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een woning of appartment huurt op Don Pueblo of Mont Faro in Gran Alacant. .

12. Calle Monte de Santa Pola, Gran Alacant
Aan het einde van Calle Monte de Santa Pola, is de laatste halte de toeristische trein. Dit is uw dichtstbijzijnde stop als u een duplex, appartement of villa huurt op Brasa Del Faro of Olivio del Oro in Gran Alacant.

Hoe vaak rijdt de trein door Gran Alacant?
De toerischtische trein rijdt elk uur door Gran Alacant, afgezien van een pauze voor de lunch. De stops zijn ongeveer 5 minuten De trein rijdt en tot 22.00 uur in mei en van juni tot September tot middernacht! De kosten voor 2012 is slechts 2,30 euro PER dag voor volwassenen, kinderen 1,70 euro per dag en kinderen onder de 4 jaar reizen gratis!. Voor meer informatie over de toeristische trein in Gran Alacant, met inbegrip van route video’s, raadpleegt u de website the Gran Alacant Tourist Train site.

Novadesta Rentals hoopt u te mogen begroeten in Gran Alacant in een van hun mooie vakantiehuizen of villa’s met privé zwembad

Let op: Novadesta Rentals is op geen enkele manier verbonden met de Gran Alacant toeristische trein.