Vakantiewoningen Alicante, Costa Blanca

Verhuur vakantiewoningen Gran Alacant, Alicante, Costa Blanca

Novadesta Rentals is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen, zoals: luxe vakantievilla’s met prive zembaden, vakantiehuizen en appartementen met zonnig dakterras in de omgeving van Alicante aan de Costa Blanca in Spanje. U verlangt naar een heerlijk ontspannen en welverdiende vakantie of lekker overwinteren in een mooie villa, vakantiewoning of appartement? Dat kan! Veel tevreden klanten gingen u voor.

Transparantie en integriteit kenmerken de service van Novadesta Rentals. U kiest met Novadesta Rentals voor een betrouwbare verhuur partner voor uw vakantie verblijf.

Alle woningen zijn in het bezit van particulieren eigenaren en hebben daardoor allemaal hun eigen unieke sfeer. Novadesta Rentals draagt er zorg voor dat alle huurwoningen voldoen aan strenge eisen. Dit alles om ervoor te zorgen dat u veilig en comfortabel uw vakantie kunt vieren.

Sinds de oprichting (2002) van Novadesta Rentals hebben we al veel gasten mogen verwelkomen in onze verhuur accommodaties. Hun ervaringen waren zeer positief. We hebben dan ook vaak terugkerende gasten.Dat zien we natuurlijk graag!

Via onze website reserveert u eenvoudig uw vakantiewoning, villa of appartement in de regio Alicante, Costa Blanca. Als iets niet duidelijk is, kunt u ons natuurlijk altijd even mailen of bellen.

Eerlijke informatie: dat is zeer belangrijk voor ons. Bij Novadesta krijgt u wat u ziet. De teksten en foto’s zijn door onszelf gemaakt. Wij laten u precies zien hoe het is.

Wij streven ernaar onze gasten zich thuis te laten voelen en hun vakantie aan de Costa Blanca zo comfortabel en compleet mogelijk te maken, zodat u zich nog maar met één ding hoeft bezig te houden: Genieten van een welverdiende vakantie en het mooie leven in Spanje!

Stichting Novadesta Rentals en Novadesta Property Services S.L. is gevestigd in Gran Alacant, Alicante, Costa Blanca, Spanje. Regio Alicante ligt in het midden van de Costa Blanca en is een schitterende omgeving met prachtige zandstranden en veel bezienswaardigheden. De ontspanning die men hier ervaart, willen wij graag aan onze klanten overdragen. Het huren van uw vakantiewoning bij Novadesta Rentals draagt daar zeker aan bij. Novadesta biedt u de volgende services aan bij het huren van uw vakantiewoning:

  • Airport service
  • vanwege COVID-19 geen airportservices

  • Linnenpakket (verplicht)
  • Inhuur Nederlandse televisie (zolang de voorraad strekt)
  • Inhuur baby bedje
  • Inhuur kinderstoel
  • Inhuur traphekje
  • Boodschappenpakket bij aankomst
  • 24 uur per dag bereikbaar bij calamiteiten
  • Heeft u andere wensen? laat het ons dan weten!