Wie zijn wij

Novadesta S.L. is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop, verhuur/beheer en services van woningen aan de Spaanse Costa Blanca. Dit doen wij op basis van vertrouwen en persoonlijk contact met onze gasten en huiseigenaren. Kwaliteit, professionaliteit en zorgvuldigheid zijn voor ons belangrijke waarden.

Als intermediair tussen vakantiegasten, overwinteraars en eigenaren van vakantiehuizen ziet Novadesta het als haar missie haar beloftes aan beide groepen waar te maken. De aandacht voor klanttevredenheid en kwaliteit en waarmaken wat je belooft?- loopt als een rode draad door onze dienstverlening. Al het mogelijke wordt gedaan om gasten en huiseigenaren optimaal van dienst te zijn.

Het team van Novadesta is er voor u

Dankzij gedreven, betrokken en enthousiaste medewerkers spelen wij op persoonlijke wijze in op de wensen van onze huiseigenaren. Het team van Novadesta staat voor u klaar om u met raad en daad ter zijde te staan. We hechten aan het ware vakantiegevoel voor, tijdens en na de vakantie.

Novadesta is opgericht in 2002 en gevestigd in Santa Pola (Gran Alacant) Alicante aan de Costa Blanca in Spanje. U als huiseigenaar heeft altijd een direct aanspreekpunt. Eventuele misverstanden worden zo snel opgelost.

Een samenwerking met Novadesta biedt u als huiseigenaar een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. U wilt extra inkomen van uw vakantiehuis, maar zelf ook gebruik maken van uw huis. En u wilt minimale inspanningen met een maximaal rendement. Dat alles is mogelijk bij Novadesta.

Novadesta richt zich op:

  • Verkoop van woningen en waardebepalingen (bestaand, nieuwbouw en grondstukken)
  • Beheer van uw woning
  • Verhuur van uw woning
  • Serviceverlening in en om de woning
  • Technische services in en om de woning
  • Bouw en verbouwingen

De medewerkers in ons bedrijf zijn Nederlands-, Spaans-, Engels- en Duitstalig, waardoor wij ons kunnen richten op de nationale en internationale klanten.

Wenst u meer informatie over ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor al uw vragen en ontmoeten u graag hier in Spanje.