Novadesta schoonmaak protocol tijdens COVID-19

Schoonmaak protocol tijdens COVID-19

Waarom een goede hygiëne nu belangrijker is dan ooit.

De manier waarop we reizen is nu anders, en de gasten verwachten meer dan ooit een hogere standaard van netheid. In een recent onderzoek blijkt dat zorgen over de netheid de grootste belemmering vormden voor het boeken van een plek om te verblijven.
We hebben daarom een verbetert reinigingsprotocol ontwikkeld om te helpen de kans op verspreiding van ziektes tijdens de COVID-19-crisis en daarna te verkleinen.

1. Novadesta doet geen wisselingen meer op één dag zo hebben wij meer tijd om de woning grondig te reinigen voor uw aankomst.
2. Wij desinfecteren de woning met Ozon (O3) d.m.v een Ozon machine. Hiermee worden alle mogelijke bacteriën, schimmels en virussen gedood. Na het desinfecteren (hier mag niemand bij
aanwezig zijn) wordt de woning gelucht en daarna wordt de woning schoongemaakt door ons schoonmaakteam.
3. De bedden maakt Novadesta niet meer op, we leggen het bedlinnen en handdoeken op de bedden in plastic verpakt. Hoe minder handen het aanraken des de kleiner de kans op besmetting zal
zijn.

Door het werken op bovenstaande manier nemen we belangrijke stappen om u als gast en de gehele gemeenschap te beschermen.

Ondanks het Corona virus en de bijbehorende regels wenst Novadesta alle huurders een fijne en veilige vakantie toe.