Overige services

Novadesta Property Services SL biedt u de volgende services:

Elektriciteitsmeter

Zoals u waarschijnlijk al heeft ondervonden, zit er in Spanje veel minder elektriciteit op een woning dan in Nederland. Hierdoor kunt u vaak niet alles tegelijk aanzetten.

U kunt ervoor kiezen om de elektriciteit in uw woning op te hogen. Indien u dit wenst kan Novadesta dit voor u verzorgen. Als u uw woning tevens uitverhuurd is het aan te raden een elektriciteitsmeter te plaatsen. Hierop kunt u precies aflezen hoeveel elektriciteit een huurder verbruikt en ze daarvoor aanrekenen.

Satelliet systemen

Wilt u tijdens uw vakantie in Spanje toch op de hoogte blijven van wat er gebeurd in eigen land? Dan is een satelliet systeem een optie. Voor eigenaren die tevens hun woning in verhuur hebben is het daarnaast een absoluut pluspunt, want veel huurders willen toch graag Nederlandse televisie.

Zonwering

Omdat de zon hier zo vaak schijnt, is het af en toe ook wel eens lekker om in de schaduw te zitten. Een zonwering kan hierbij goed van pas komen. Ze zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en worden speciaal op maat gemaakt. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Air Conditioning

De woningen in Spanje zijn helaas niet uitgerust met centrale verwarming, waardoor het in de zomer warm en in de winter koud en vochtig wordt in de woning. Een airconditioning is dan zeker een overweging waard.

Het scheelt een hoop in energie-kosten en een airco is een apparaat dat zowel koelt als verwarmt en kan ontvochtigen.

Wij kunnen u airconditionings aanbieden van verschillende merken en prijzen. Hiervoor maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Waterzuiveringsinstallatie

U weet dat er hier in Spanje geen water uit de kraan kan worden gedronken. Hierdoor zijn we genoodzaakt flessen met water te kopen, wat erg onhandig is. Dit kunt u oplossen met een waterzuiveringsinstallatie. Deze installatie, die onder uw gootsteen wordt geplaatst, zorgt ervoor dat het water wordt gezuiverd tot drinkbaar water. Er wordt dan een apart kraantje op uw gootsteen geplaatst waar u het drinkwater uit kan tappen.

Beveiliging

Het is aan te raden uw woning te beveiligen tegen ongewenste indringers, want ook hier in Spanje wordt er ingebroken. U kunt uw woning beveiligen door middel van hekwerken of een alarm installatie. Hierdoor maakt u het een eventuele inbreker moeilijker en voelt u zich veiliger, ook als uzelf niet in Spanje bent. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Zwembaden & tuinen

Droomt u ook van een privé zwembad waar u in de warme zomermaanden in kunt afkoelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw tuin en zwembad door ons laten ontwerpen zoals u dat graag wilt. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u van een zwembad en/of tuin.

Aluminium (ramen, deuren etc)

Aluminium is een product dat ontzettend veel wordt gebruikt in Spanje voor onder andere de volgende dingen:

Afsluiten patio:

Veel Spaanse woningen hebben een patio. Dit is een open ruimte waar de boiler hangt en bijvoorbeeld de wasmachine staat. Doordat de patio open is, wordt het uiteraard snel vies en stoffig binnen. Het afsluiten met 2 ramen is dan een goede oplossing.

Vlieghorren/vliegenraam:

Niets is zo lekker om de ramen open te kunnen zetten om je woning te luchten. Vooral in de zomer is dit vaak lastig door de muggen en vliegen die je kamer in komen vliegen. Dit is prima op te lossen met horren/vliegenraam, zodat de muggen en vliegen op afstand blijven.

Afsluiten balkon en extra kamers:

Veel woningen beschikken over een balkon, waar je zomers heerlijk kunt zitten, maar waar het in de winter vaak net te koud is. Een mogelijk is om het balkon af te sluiten d.m.v. aluminium en glas. Ook in de winter is het dan prettig op het balkon en in de zomer zet u de ramen gewoon open. Zo kun je met aluminium en glas ook geheel nieuwe ruimtes creëren, bijvoorbeeld een extra kamer of atelier op uw solarium. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.